Изработването на една пломба не се изразява само се само в едно просто движение, което може да спомогне за лечението на кариеса, а професионална намеса. Зъболекарският кабинет на д-р Минков предлага на своите пациенти пълно възстановяване на изгубените зъбни тъкани посредством последно поколение фотополимери.

Предимствата на фотополимерите са много, но най-важните са: естетичен, устойчив и напълно съвместим с зъба, което придава по-дълъг живот на пломбата.

Фотополимерите днес се отличават с изключителна здравина и допринасят за естетически красивия вид на зъба.

В повечето случай фотополимер се използва за изработка на зъбни пломби. Намират приложение също и при направата на фотолопимерни фасети (бондинг). Тяхната изработка се прави директно в устата и по този начин се възстановява позагубения естетически вид на зъба. Променя се формата на зъба във фронталната област и по този начин могат да бъдат унищожени оцветяванията на зъбите и техните малки аномалии във формата и позицията. Методът на бондинга включва анализ и восъчен моделаж. С помощта на него се визуализира пред пациента самия метод. В последствие се изработва фотополимерното покритие върху зъба и предварително е разграпавен и обработен с киселина. Методът завършва с полиране и финиране на зъба.

Зъболекарският кабинет на д-р Минков предлага качествена пломба от фотополиер, характеризираща се с добра адаптация и отлична естетика.

Pin It on Pinterest